En glemt bloggHei på deg! Her kommer et livstegn fra en blogger som har ligget i dvale aldri så lenge! Da vi flyttet inn i denne leiligheten for snart to år siden, tenkte jeg at jeg skulle blogge litt hver uke. Og fortelle litt om livet etter at vi flyttet fra huset vårt på landet og inn i en blokkleilighet på byen. Men slik ble det ikke. Dels fordi jeg har enda en blogg som tok en del tid, og dels fordi jeg er aktiv på Instagram hvor jeg nå har over 8000 følgere. Besøk meg gjerne der på @myhomestyle 2 om du vil

Ellers er det ikke så mye som er forandret. Vi trives kjempegodt på byen i vår lille leilighet og har ikke savnet huset vårt en eneste dag siden vi flyttet. Vi har fortsatt hytta vår som bare ligger en halvtimes kjøring unna og der er vi så ofte vi kan. Gleder meg veldig til vår, sol og varme og verandaliv både her og på hytta. Ha en fin kveld, og takk for at du tittet innom! 

8 kommentarer

Maren

18.04.2016 kl.20:57

Så koselige bilder:). Ser du elsker interiør og stil, kjempehyggelig:). Ha en fortsatt hyggelig kveld:):)

poppellunden

18.04.2016 kl.21:01

Tusen takk! Ja, interiør er og blir min store interesse. Holder sikkert på til jeg blir hundre år! Fin kveld du også! :-)Maren:

annebe

18.04.2016 kl.21:03

Så hyggelig å se deg og de fine inspirerende bildene dine...skal se etter deg på Instagram :)) Kos deg med kvelden :))

poppellunden

24.04.2016 kl.12:59

Tusen takk, og ha en riktig fin søndag! :-)annebe:

toveview

18.04.2016 kl.22:29

Ikke helt glemt nei ! Velkommen tilbake !!! Jeg kjenner interiørstilen din, og jeg kan med en gang se om det er du som legger ut bilder. Flotte interiørbilder til inspirasjon igjen fra deg. Liker stilen din godt, men har litt annen stil selv. Jeg er nok ikke så "grafisk" opptatt som deg, altså så sort / hvit. Du er gjennomført :)

PS! Jeg har også en skinnpute lik din brune, så liker jeg spesielt godt den hvite taklampa

poppellunden

24.04.2016 kl.12:59

Så koselig å høre det da, tusen takk! Nei, vi kan da ikke alle lvære like, selv liker jeg mange stiler. Jeg er opptatt av at stilen skal kle boligen, og jeg hadde en helt annen stil når vi bodde i hus på landet enn i en hypermoderne blokkleilighet på byen. Fin søndag til deg! :-)toveview:

toveview

24.04.2016 kl.20:52

Ja, slik er det :) God søndag til deg også ! :)

poppellunden

25.04.2016 kl.11:48

Håper du hadde en fin søndag også! toveview:

Skriv en ny kommentar

poppellunden

poppellunden

64, Steinkjer

Mitt navn er Erna og jeg er en interiørglad dame på over 60 år som har flyttet fra hus på landet til leilighet i byen sammen med min mann. Er pensjonert sykepleier og helsesøster.

Kategorier

Arkiv

hits