Gardiner i spisestuenJeg tenkte egentlig ikke å ha gardiner i stuen, men idag har jeg hengt opp gardiner i spisestuen for å gjøre det litt lunere nå når det blir høst.Men det blir bare for dette stuevinduet vi skal ha gardiner. Vil slippe inn mest mulig lys og nyte den fine utsikten uten noe som stenger for. Og ettersom vi bor i tredje etasje er det ingen som kan se inn her, så det er ingen grunn til å ha gardiner og trekke for på grunn av innsyn.Disse vinduene kommer det ikke på tale å ha gardiner for, vi elsker den fine utsikten og alt lyset. Mulig vi må ha  noe som skjermer for solen etterhvert, foreløpig har vi greid oss med en stor parasoll på terassen.

Idag skal jeg lage sesongens første fårikålmiddag. Jeg får en god venninne på besøk i ettermiddag, det skal bli koselig. Jeg har bakt sjokoladekake til kaffen også.

Ha en riktig fin tirsdag, vi blogges! (Foto Erna Aalberg)#Interiør #inspirasjon #stue #gardiner

3 kommentarer

Jeg hadde gardiner foran alle vinduene før. Mange og lange lengder....

Har endelig lært at det ikke fungerer. Nå er det noen få lifter som stort sett henger oppe hele året, og ellers ingen gardiner på stuen og kjøkkenet. Slipper lyset og utsikten til. Det er tingen.

Enig med at det gjør det litt lunere, men for min del hadde det blitt alt for mange lengder da jeg har spisestuen i en karnapp...)

Nyt middagen. Den blir nok deilig.:)
Så fint det ble! Ha en flott dag!

poppellunden

06.09.2014 kl.13:14

Livet på Norges beste vestkant: Tusen takk, koselig at du synes det! Klem

poppellunden

06.09.2014 kl.13:16

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne:Takk for det! Fint å slippe inn masse lys, gardiner stjeler m ye av dagslyset. God helg! Klem

Skriv en ny kommentar

poppellunden

poppellunden

62, Steinkjer

Mitt navn er Erna og jeg er en interiørglad dame på over 60 år som har flyttet fra hus på landet til leilighet i byen sammen med min mann. Er pensjonert sykepleier og helsesøster.

Kategorier

Arkiv

hits