KveldsturIgårkveld var vi på en fin tur på fjellet der vi har hytta vår. Vi var ikke innom hytta, men hadde med oss kaffe og satt og koste oss ved vannet. Der er det satt opp gapahuker, bord og benker, grillplass og det er toalett der. Og ikke minst er det tilrettelagt for funksjonshemmete og vi hadde med oss sønnen vår som er rullestolbruker. En fin kveldstur på sensommeren før høsten gjør sitt inntog på fjellet.

Da er det bare å ønske den nye uken velkommen, håper du får en flott mandag og uke! (Foto Erna Aalberg)#natur #fjellet #fjellvann #tur #foto

5 kommentarer

toveview

25.08.2014 kl.18:11

Det er fint å ta turer ut i naturen, spesielt på denne tiden av året. Inntil nå kunne vi ha høstet av det naturen gir, som bær og sopp. Nå er tiden snart inne for masse fargersprakende lauvvekster, lyng og mose, som gir fryd for øynene. Men kaffen må med, enten en koker den selv på svartkjel ute eller har med på termos. Aldri smaker den bedre. Tror nok det er stas for sønnen også å komme seg ut av den vante tralten, og være med mor og far. Sikkert ei hyggelig stund for alle. Ellers tar du fine bilder, og hytta deres ligger fint til, kan jeg se :)
Herlighet hvilken flott utsikt dere har.

Hytte er herlig, og jeg ser frem til ikke denne helgen men neste. Da skal vi oppover igjen, og nyte fjellet.:)

poppellunden

27.08.2014 kl.11:46

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Vi har dessverre ikke denne utsikten fra hytta vår, vi må gå et kvarter for å komme til dette vannet. Herlig med fjellturer om høsten, gleder meg til fargene i fjellet. Ha en fin dag!

poppellunden

27.08.2014 kl.11:47

toveview: Takk for det! Hytta ligger ikke så nært vannet at vi ser det fra hytta, men det tar bare et kvarter å gå fra hytta og dit og det gjør vi gjerne. Gleder meg til de fine fargene i fjellet om høsten! Ha en fin dag!
Ja fjellet om høsten er en oase for sjelen. Det å vandre rundt og kjenne på den friske luften og nyte synet. Det er en opplevelse alle bør unne seg så ofte de bare kan.:)

poppellunden

28.08.2014 kl.00:29

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Det er helt sant

Skriv en ny kommentar

poppellunden

poppellunden

62, Steinkjer

Mitt navn er Erna og jeg er en interiørglad dame på over 60 år som har flyttet fra hus på landet til leilighet i byen sammen med min mann. Er pensjonert sykepleier og helsesøster.

Kategorier

Arkiv

hits