Høstlige kvelderKveldene begynner å bli mørkere, høsten er utvilsomt på vei. Koselig å tenne lys både ute og inne. Vi er frarådet å tenne levende lys inne det første året i leiligheten for å unngå dannelse av heksesot på vegger og tak. For meg som elsker å tenne masse levende lys var dette en "sjokkmelding" å få, men heksesot vil jeg ihvertfall ikke ha!Alternativet innendørs er derfor  batteritelys. Ikke helt det samme, men bedre enn ingenting. Disse har jeg kjøpt hod Clas Ohlsson og de blafrer som levende lys gjør og virker ganske ekte.Jeg er glad for at vi har dimmere på de fleste lampene i leiligheten ihvertfall, så kan en skape en litt mer koselig stemning i stuen om kvelden.Vanskelig å ta bilder med blitz om kvelden, det blir så mange skygger. Jeg så at det fantes kronelys på batteri også, jeg skal prøve det i kubusstaken min. De så ikke veldig ekte ut, men verdt et forsøk.

Idag er været fint for en sykkeltur, så nå skal jeg sykle en tur på byen og gjøre noen ærender. Ha en riktig så fin tirsdag og takk for at du tittet innom! (Foto Erna Aalberg)#interiør #leilighet #lys #lamper #høst #hjemmehosmeg #mitthjem

3 kommentarer

annebe

19.08.2014 kl.12:18

Koselig med høsten og lys på bordet...tror jeg skal kjøpe noen slike batterilys jeg også :)

Veldig stilig hos deg ....Ha en fortsatt fin dag <3

Siv Svanem

20.08.2014 kl.10:33

Jeg tror nok du får til den stemningen du ønsker Erna. Du bare har det i deg.

poppellunden

20.08.2014 kl.10:52

Siv Svanem: Åå, takk, det var koselig sagt av deg! Klem

Skriv en ny kommentar

poppellunden

poppellunden

62, Steinkjer

Mitt navn er Erna og jeg er en interiørglad dame på over 60 år som har flyttet fra hus på landet til leilighet i byen sammen med min mann. Er pensjonert sykepleier og helsesøster.

Kategorier

Arkiv

hits