KjøkkenetKjøkkenet i leiligheten vår er fra Sigdal. Standard i leiligheten var lys eik, men det ville vi ikke ha. Det ligner for mye på furu som vi har hatt en periode med tidligere i livet. Helt hvitt kjøkken kunne jeg heller ikke tenke meg, derfor ble det en kombinasjon av tre og hvitt. Når kjøkkenet går i ett med stuen må det harmonere med resten og det synes jeg vi har fått til bra.Kjøkkenøy var heller ikke standard, men vi valgte å ha en liten øy både for å få mer benkeplass og for å få et lite skille mellom stue og kjøkken.Det er ikke mye plass på kjøkkenet, men det er praktisk og funksjonelt. En trenger ikke mye golvplass på et kjøkken, benkeplass og at alt er innen rekkevidde er viktigere.For å beskytte parketten som er oljet eik fra Kährs, har jeg lagt en Pappelinamatte i plast ved oppvaskbenken. De ligger godt på plass og holder seg fint. Når du bor i blokk kan du ikke riste mattene og da er det greit at de bare kan vaskes.Moccamasteren har vært med oss noen år, men om jeg skulle ha kjøpt ny hadde jeg uten tvil kjøpt det samme. Snakker om å kjøpe oss en kaffemaskin, men så var det benkeplassen da.. Hvitevarene i leiligheten er fra AEG og de er vi også fornøyd med. Jeg hadde aldri hatt induksjonstopp før og plundret litt i begynnelsen, men nå liker jeg den kjempegodt.

Idag er det gråvær og kjølig og jeg har tenkt til å stryke en haug med klær som ligger og roper på meg. Ha en riktig fin lørdag og takk for at du tittet innom! (Foto Erna Aalberg)#interiør #kjøkken #mitthjem #inspirasjon #hjemmehosmeg #design #styling

8 kommentarer

bentemay

16.08.2014 kl.11:10

Veldig fint og funksjonelt kjøkken. Fint med kjøkkenøy. Kos deg med stryking av klær ;-) Ha en fin lørdag. Klem :-)

Solkro

16.08.2014 kl.12:48

Måtte bare innom for å si at du har fått det kjempeflott :)

Goe knib<3

poppellunden

16.08.2014 kl.23:32

Tusen takk! Klem Erna Solkro:

poppellunden

16.08.2014 kl.23:33

Takk for det, håper du har hatt en fin lørdag! Klem bentemay:

Siv Svanem

17.08.2014 kl.10:18

Tøft kjøkken du har Erna.

Brigitte Kvarsnes

17.08.2014 kl.10:27

for en god idè: kombinasjonen brunt og hvit på kjøkkenet ble veldig veldig bra Erna!! Dessuten utrolig smart med det praktiske og fine teppet på kjøkkenet. Skal innom deg igjen neste gang jeg trenger råd angående oppussing!!

poppellunden

17.08.2014 kl.10:58

Brigitte Kvarsnes: Tusen takk, Bibbi, du er bra god! Fin søndag til deg, klem fra Erna

poppellunden

17.08.2014 kl.10:59

Siv Svanem: Tusen takk for det, Siw, vi er veldig fornøyd med det lille kjøkkenet vårt! Fin søndag til deg, klem Erna

Skriv en ny kommentar

poppellunden

poppellunden

62, Steinkjer

Mitt navn er Erna og jeg er en interiørglad dame på over 60 år som har flyttet fra hus på landet til leilighet i byen sammen med min mann. Er pensjonert sykepleier og helsesøster.

Kategorier

Arkiv

hits