Magisk lys igårkveldHimmelen var helt magisk når sola holdt på å gå ned igårkveld. Skiftet farge hele tiden og mørke skyer ga et helt spesielt lys. Dette bildet er ikke redigert.Lyset ga også et varmt og fint skjær inne i stuenVarmt lys og skygger på veggenMed den flotte utsikten vi har vil vi nok komme til å oppleve mange fine solnedganger her vil jeg tro. Kameraet vil nok bli flittig brukt fremover. Idag er været kjølig, men det skal bli varmere igjen. Håper på litt tid til soling også før sommeren er over, det har vært altfor travelt hittil.

Og igår ble huset vårt overlevert til de nye eierne. En koselig familie som var kjempeglade for å eie sitt første hus, og vi er sikre på at huset vil bli godt ivaretatt også i årene fremover. Godt å tenke på, det blir mange følelser rundt et hus du har bodd i i 35  år og selv har bygd for din families behov.

Jeg vil ønske deg som er innom bloggen en fantastisk fin fredag, så blogges vi! (Foto Erna Aalberg)#interiør #solnedgang #utsikt #leilighet #hjemmehosmeg

2 kommentarer

annebe

01.08.2014 kl.11:37

Nydelig, utrolig hvor variert og flott himmelen kan være. Vi har også bodd i selvbygd hus i over 30år nå, og om noen år regner jeg med det blir leilighet på oss også...blir nok litt vemodig ja, men sikkert mange fordeler også :)...Riktig god helg :)

bentemay

01.08.2014 kl.14:26

Ser du har samme fine utsikten som hos oss,og her er også kameraet flittig i bruk ;-) Det må være spesielt å selge huset en har bodd i 35 år,det er laaaang tid. Fint at det er flotte mennesker som tar over :-) Ha en fin fredag og helg Erna :-) Klem :-)

Skriv en ny kommentar

poppellunden

poppellunden

62, Steinkjer

Mitt navn er Erna og jeg er en interiørglad dame på over 60 år som har flyttet fra hus på landet til leilighet i byen sammen med min mann. Er pensjonert sykepleier og helsesøster.

Kategorier

Arkiv

hits