Enda en retroskatt i vårt hjemMin mann har mange retroskatter fra 60tallet liggende og vi har funnet flere nå i forbindelse med flyttingen. En av dem er dette speilet i teak som er tidstypisk for denne tiden. Det har fått plass over IKEAbordet i stuen. Kult synes jeg.Speilet er med på å understreke den stilen jeg forsøker å skape i hjemmet vårt. En moderne og litt stram stil med innslag fra femti og sekstitall. Elsker denne stilen, sikkert fordi jeg vokste opp med den selv.

Da er det bare å kaste seg i arbeidsklærne og ta en innsats i gamlehuset idag også. Idag skal verandaen vaskes og spyles, juhuu - snart ferdig! Ha en riktig fin dag, vi blogges! (Foto Erna Aalberg)#interiør #retro #60tall #speil #hjemmehosmeg #mitthjem

2 kommentarer

Siv Svanem

29.07.2014 kl.10:52

Ser da veldig koselig ut. Du skulle vært interiørarkitekt du Erna.

poppellunden

29.07.2014 kl.22:01

Tusen takk,det var da et fint komplement! Om jeg hadde vært ung hadde det kanskje blitt noe i den gata, var egentlig det jeg ville! Men så gikk tiden og så ble jeg sykepleier istedet. Men innredning har alltid vært en kjær hobby. Ha en fin kveld! Klem ErnaSiv Svanem:

Skriv en ny kommentar

poppellunden

poppellunden

62, Steinkjer

Mitt navn er Erna og jeg er en interiørglad dame på over 60 år som har flyttet fra hus på landet til leilighet i byen sammen med min mann. Er pensjonert sykepleier og helsesøster.

Kategorier

Arkiv

hits